Tjuvlyssnat på läktaren

Tjej, ca 20 år ~ Vart i Stockholm kommer Skellefteå ifrån?



Lilla vän, det är bara drygt 80 mil mellan Stockholm och Skellefteå...

CFG bloggar lika bra som Färjestad spelar

Det har blivit skralt med inlägg på bloggen på sista tiden. Vår första tanke med detta inlägg var att be om ursäkt, men vad har vi egentligen att be om ursäkt för? Vi är en supportergruppering och inga bloggare så ursäkten skiter vi i och kör vidare som aldrig förr.

Nu är det dags för slutspel, efter en säsong som kort och gott kan beskrivas som upp och ner. Det har gått både bra och dåligt. I söndags stod det klart att Färjestad möter Skellefteå i kvartsfinalen. Done deal säger vissa, andra inte. Se bara hur det gick mot SSK sist, så sett är inget säkert.

CFG tar slutspelet till nya höjder och sparar slutspelsskägg som aldrig förr. Slutspelsskägg är vårat sätt att passa bättre in på läktaren, ett sätt att likna alla andra och slippa sticka ut så mycket. Det sticker i folks ögon att vi är tjejer, det upprör och irriterar. Några gnäller, andra tar oss i försvar. Själva säger vi ingenting. Vi står hemma, diskar, tvättar och lagar mat. Eller?
Förövrigt är inte anonyma CFG lika anonyma längre. För den uppmärksamme och närvarande har man lätt kunnat se oss på ståplats på sista tiden.



Sist men inte minst vill vi, redan nu, slänga iväg ett tack till Perra som lämnar klubben efter säsongen. Synd tycker vi, för rent personlighetsmässigt är Perra den som tilltalar oss mest. Men hurvida han eller Tommy Samuelsson är bäst ur tränarsynpunkt låter vi vara osagt. Perra; we salute you, tack för allt!

 


RSS 2.0