Just a little bit


Flipp & Flopp

Jaha... "Floppforwarden" (enligt AB) Pihlström får nu lämna Färjestad med omedelbar verkan. Han har inte motsvarat förväntningarna enligt både honom själv och Rundqvist och det kan man ju kanske förstå med de få poäng han gjort sedan han värvades. Jaja, trots det så är det ju självklart tråkigt att en spelare försvinner och framför allt någon som man kanske hade förväntat sig mer av. Bättre lycka i JYP säger vi då till Antti!

Antti åkte alltså ut men det har på senaste tiden kommit in lite nytt i laget också. Dick Axelsson och Lubus Bartecko har båda redan hunnit visa vad de kan och också att de fungerar jäkligt bra tillsammans. Väntar och hoppas på en fortsatt succé där! Bättre utan Goren var det ja... Uppenbarligen. Vi tackar också för att Bartecko lämnar över facebookdelen till oss girlz så att man slipper eventuella mogna facebookdiskussioner. Tolka den meningen som ni vill.

Micke Johansson är också en spelare som vi välkomnar tillbaka. Hoppas att det går bra för honom och resten av laget på lördag! Alltid kul att få tillbaka en gammal spelare igen och vi önskar honom lycka till!


Som att vinna Nobels fredspris

CFG blev i dagarna omnämnda i våra största konkurrenters blogg, för den oinsatta menar vi CFC, och vi bugar och bockar. Att få läsa om vår relativt nystartade och okända supportergruppering i er blogg, kan med all säkerhet jämföras med den känsla Obama hade när han fick Nobels fredspris. Detta är stort!

Vi ser denna omnämning som ett startskott för Carlstads Finest Girlz och lovar härmed att fylla bloggen med våra tankar och åsikter. Så att ni kan följa med oss på våran resa mot toppen!

 


Korkade?

Postat av: Perry
Fan vad korkade ni är som målar upp att ni "ska visa upp" er på läktarn... snacka om att bygga upp förväntningar inför er. I den här branschen får man börja hyfsat lugnt då det är väldigt, väldigt långt till toppen...
2010-01-25 @ 21:18:58
URL:
http://carlstadsfinestcrew.se


Varför är vi korkade som gör det? Vårat mål är ju inte direkt att bli "internethuliganer" som sitter och tycker och tänker här för att sedan inte synas alls vid matcher. Dock vet ju vi precis som personen som kommenterade att det är långt till toppen, väldigt långt. Att vi sedan är girlz och har bröst (!) är väl tyvärr något som gör att vägen är ännu längre, det är bara att slänga en blick på tidigare kommentarer så förstår man det. Så att vägen är lång vet vi absolut men då anser vi också att den här bloggen är en liten del av den vägen. Förr eller senare så vet folk vilka vi är, antingen genom att vi syns på läktaren eller att vi visar oss här. Vi vill inte bygga upp några förhoppningar inför det, utan bara tala om för alla som blir upprörda över den anonyma bilden att det kommer. Brösten håller vi dock för oss själva, tyvärr.

Anonyma CFG

Det är mycket gnäll nu, över att vi publicerade en bild där vi inte visar våra ansikten. Inte helt otippat att det var den reaktionen som skulle komma. Vi i CFG är inte så anonyma som ni tror, vi har inga problem att stå för vilka vi är. Men tror ni verkligen att vi ger er den gratis?

Precis som CFG kommer få jobba för att bli erkända på läktaren ska ni också få jobba och fundera en stund på vilka vi är. Man får ingenting gratis i livet. Ni behöver inte oroa er, ni kommer snart se och veta vilka vi är. Men ge oss bara möjligheten att visa det först. Den som väntar på något gott...

Kul förövrigt att se att så många hittat hit. Välkomna!


Nya och heta

Färjestads nyaste och hetaste supportergruppering presenterar sig härmed:

Carlstads Finest Girlz bildades i början på säsongen 2009/2010, hittills har man varken kunnat se eller höra CFG i speciellt många sammanhang men detta tänker vi ändra på nu. Som namnet antyder är Carlstads Finest Girlz endast en gruppering för tjejer, så sorry killar!

CFG bildades för att väga upp den annars ganska maskulina marknaden som rör Färjestads BK. Vi är ett kompisgäng som har ett stort gemensamt intresse: Färjestad. Vi är absolut ingen firma, även om man ryktesvägen kan höra så ibland. Vi är inte ute efter att bråka utan är endast där för hockeyn, men skulle det behövas är vi inte rädda för att slåss för vår sak. Även tjejer kan!

Många kan kanske tycka att vi kopierat Carlstads Finest Crew när det gäller vårat namn och om någon tar illa upp ber vi om ursäkt. Det är inte alls våran mening att CFC ska behöva förknippas med oss. Vårat namn är för oss endast en kul grej men be oss för fan inte att byta! Trots många likheter skiljer sig våra namn ändå åt och vi tror inte det kommer bli några problem mellan CFG och CFC. Vår förhoppning är att vi inom en mycket snar framtid kommer kunna samarbeta med CFC, BKS och övriga grupperingar inom klubben för att skapa bra stämning i arenan.

Väl mött,
Carlstads Finest Girlz


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0