Korkade?

Postat av: Perry
Fan vad korkade ni är som målar upp att ni "ska visa upp" er på läktarn... snacka om att bygga upp förväntningar inför er. I den här branschen får man börja hyfsat lugnt då det är väldigt, väldigt långt till toppen...
2010-01-25 @ 21:18:58
URL:
http://carlstadsfinestcrew.se


Varför är vi korkade som gör det? Vårat mål är ju inte direkt att bli "internethuliganer" som sitter och tycker och tänker här för att sedan inte synas alls vid matcher. Dock vet ju vi precis som personen som kommenterade att det är långt till toppen, väldigt långt. Att vi sedan är girlz och har bröst (!) är väl tyvärr något som gör att vägen är ännu längre, det är bara att slänga en blick på tidigare kommentarer så förstår man det. Så att vägen är lång vet vi absolut men då anser vi också att den här bloggen är en liten del av den vägen. Förr eller senare så vet folk vilka vi är, antingen genom att vi syns på läktaren eller att vi visar oss här. Vi vill inte bygga upp några förhoppningar inför det, utan bara tala om för alla som blir upprörda över den anonyma bilden att det kommer. Brösten håller vi dock för oss själva, tyvärr.

Kommentarer
Postat av: A

Någonstans måste man väl börja eller?

Jag håller helt med CFG här. Det framgår ju inte någonstans att dom försöker stressa på sin "karriär" bara att dom inom en snar framtid kommer att synas, hur, var eller varför spelar ju ingen roll.

Jag tror på det här och önskar CFG lycka till. Låt inte det faktum att ni är girlz stoppar er. Och bloggen är en bra väg att gå. Lycka till!

2010-01-26 @ 21:08:52
Postat av: P

Bring your tits out for the lads!

2010-01-27 @ 21:22:19
Postat av: B

Jag måste säga att det är dumt att gå ut på internet och säga att det finns en ny supportergruppering till Färjestads Bollklubb innan ni har visat att ni finns och kan prestera på läktaren. Visa upp vad ni kan på läktaren och skaffa er lite rykte och respekt (även om det bara är i Karlstad) innan ni skriver om er på internet...



Men det ska bli intressant att se vad som händer med den här gruppen, lycka till.

2010-01-28 @ 18:24:50
Postat av: C.kat

Men de är som alla andra, man existerar på nätet, och vissa endast på nätet. Sen är de upp till gruppen själv att ta det till nästa nivå, so just shut the fuck up, B.

2010-01-29 @ 11:02:08
Postat av: LON

Perry:

Varför inte försöka träffa och lära känna dessa trevliga flickor?

Du skulle säkert kunna ge ett och annat gott råd om det hårda läktarlivet och - vem vet - kanske skulle det kunna växa fram en långsiktig och nära vänskap:)

2010-01-29 @ 13:25:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0