Flipp & Flopp

Jaha... "Floppforwarden" (enligt AB) Pihlström får nu lämna Färjestad med omedelbar verkan. Han har inte motsvarat förväntningarna enligt både honom själv och Rundqvist och det kan man ju kanske förstå med de få poäng han gjort sedan han värvades. Jaja, trots det så är det ju självklart tråkigt att en spelare försvinner och framför allt någon som man kanske hade förväntat sig mer av. Bättre lycka i JYP säger vi då till Antti!

Antti åkte alltså ut men det har på senaste tiden kommit in lite nytt i laget också. Dick Axelsson och Lubus Bartecko har båda redan hunnit visa vad de kan och också att de fungerar jäkligt bra tillsammans. Väntar och hoppas på en fortsatt succé där! Bättre utan Goren var det ja... Uppenbarligen. Vi tackar också för att Bartecko lämnar över facebookdelen till oss girlz så att man slipper eventuella mogna facebookdiskussioner. Tolka den meningen som ni vill.

Micke Johansson är också en spelare som vi välkomnar tillbaka. Hoppas att det går bra för honom och resten av laget på lördag! Alltid kul att få tillbaka en gammal spelare igen och vi önskar honom lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0