Meningen med CFG

Carlstads Finest Girlz må vara en gruppering för enbart tjejer men vi trots detta är vi inga ultrafeminister som låter bli att raka oss under armarna eller demonstrerar för lika löner. Även om vi verkligen hoppas att det någon gång i framtiden ska vara lika löner könen emellan. Något vi där emot önskar och är beredda att kämpa för att tjejer ska få och främst våga ta större plats på läktaren. Med detta påstår vi absolut inte att vi aldrig har varit eller känt oss välkomna i klacken, men tjejer tar oftast inte lika stor plats på läktaren som killar gör. Det är bara det vi vill ändra på.

Vi kan endast utgå ifrån oss själva och utifrån detta anta att det faktum att tjejer inte tar lika stor plats som killar gör helt enkelt beror på; att man inte riktigt vågar, eller tror att man har chansen att göra det. Och vår förhoppning är nu att vi, i och med Carlstads Finest Girlz, ska lyckas. Att vi tjejer som finns kring Färjestads Bollklubb ska kunna samlas likt killarna burkar göra, prata hockey och kanske någon gång i framtiden anordna typ tifo-verksamhet.

Att säga att killar dominerar på läktarna runt om i världen är ingen överdrift. Vår mening är inte att detta ska ändras, killarna får gärna vara fler än vi tjejer. Så länge vi också kan få en given plats på läktaren. Vi ser, som vi tidigare nämnt, gärna ett samarbete med killarna på läktaren, bara inte inom CFG där endast tjejer är välkomna.

Finns det fler likasinnade tjejer där ute är ni välkomna att kontakta oss på: [email protected]


Kommentarer
Postat av: Rocco

Kul med tjejgrupperingar men varför inte köra ett mer orginelt namn än att "bara" ta ett som redan finns och byta ut ett ord.

2010-02-01 @ 16:33:07
URL: http://xnxx.com
Postat av: CFG

Rocco: Varför inte ta ett namn som redan är "känt" och göra det till sitt eget genom att byta ut ett ord? Det väcker ju uppmärkasmhet även om det inte är speciellt orginellt.

Tack för länken, har letat efter den sidan länge!

2010-02-01 @ 19:28:20
URL: http://carlstadsfinestgirlz.blogg.se/
Postat av: FBK Gbg

Åker ni på egna resor? Eller åker ni me WP..

2010-02-02 @ 12:41:02
Postat av: CFG

FBK Gbg: Eftersom vi är relativt nya har vi inte åkt på så många resor "som" CFG. Däremot har vi rest tidigare säsonger både på egen hand, med CFC eller WP..

2010-02-02 @ 14:08:09
URL: http://carlstadsfinestgirlz.blogg.se/
Postat av: Greven

Skönt att se en FBK-fraktion med grace, intelligens, ödmjukhet och eftertanke. Två tummar upp från mig.

2010-02-03 @ 11:16:40
Postat av: CFG

Greven: Oj! En får tacke! :)

2010-02-03 @ 20:08:27
URL: http://carlstadsfinestgirlz.blogg.se/
Postat av: Feministas

http://www.f-in.org/

Tyskt projekt som ni borde kolla upp!

2010-02-05 @ 16:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0