Foppafeber? Nej.... Stoppa Foppa!

Äntligen har OS dragit igång. I natt spelar Tre kronor sin första match. Frågan som vi har ställt oss inför detta mästerskap är : Är det rätt att en spelare får en plats i landslaget pga gamla meriter?

Foppa har under året inte lyckats visa att han har vad som krävs för att få bära landslagströjan. Det finns spelare som har förtjänat den platsen mer. Kanske skulle det även vara bra för Foppa att bli petad av någon, just för att hitta rätt glöd och vilja, om den nu finns kvar.
Det finns ingen här som ifrågasätter det han tidigare presterat. Han har gjort mycket för svensk hockey. Men Foppa är inte lika bra som han har varit, vilket är fullt förståeligt.

Härom dagen var det en journalist som liknade Foppa vid en porslinskatt. Otroligt skör och har nio liv. Dessa liv är alla hans "comebacker" under de senaste åren. En mycket bra liknelse. Hur många liv har Foppa kvar egentligen?

Redan under säsongen 03/04 vad det snack om att det kanske var dags att sluta med hockeyn. Och efter det har det inte sett bättre ut på skadefronten om man säger så.
Men hoppet sägs ju vara det sista som lämnar människan. Och kanske är det just hoppet som Foppa lever på. Han har vunnit VM-guld, OS-guld och Stanly cup, så nu är det bara ett SM-guld som fattas. Och drömmen är väl den att få ett SM-guld med MODO innan han lägger av.

Antagligen så är vi mer trötta på hans skador än vad han själv är. Så Foppa...Börja prestera och bit ihop eller lägg skridskorna på hyllan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0